ЕТНОКУЛЬТУРНА ПЕДАГОГІЧНА ПІДТРИМКА МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИКИ ЯК ВАЖЛИВИЙ ЧИННИК УДОСКОНАЛЕННЯ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ - Жань, Гу (НАУКОВІ ЗАПИСКИ, 2018)
У статті розглядаються особливості етнонаціонального розвитку суспільства, які впливають на формування у майбутнього вчителя музики етнокультурної компетентності. Необхідність етнокультурної педагогічної підтримки особистості студента визначається важливим чинником удосконалення фахової підготовки у ВНЗ.