ОРГАНІЗАЦІЯ НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ-МАЙБУТНІХ ЕКОНОМІСТІВ В ПРРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Александрова, Н. М.; Случайна, Л.; Лобецька, І. (НАУКОВІ ЗАПИСКИ, 2019)
У статті обґрунтовується важливість та доцільність організації науково-дослідної роботи студентів – майбутніх економістів у процесі іншомовної підготовки. На основі аналізу існуючих визначень основних понять дослідження узагальнюється та уточнюється визначення поняття “науково-дослідна робота студентів”, що постає як спеціально організована індивідуальна або колективна діяльність, яка спрямована на вирішення професійних завдань засобами іноземної мови. Автори розглядають особливості її організації на кафедрі іноземних мов, наводять приклад різних видів науково-дослідної роботи студентів-економістів. Охарактеризовано основні напрями організації науково-дослідної роботи студентів-економістів.