ДО ПРОБЛЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ-МІЖНАРОДНИКІВ - Ковчина, І. М.; Панченко, М. В. (НАУКОВІ ЗАПИСКИ, 2019)
У статті розкриваються важливі аспекти організації самостійної роботи студентів вищого навчального закладу. Автори, узагальнюючи власний досвід аудиторної роботи, наводять практичні приклади самостійної роботи студентів-міжнародників як під час навчальних занять, так і поза ними. Сучасні європейські стандарти освітнього простору вимагають як від викладача, так і від студента обізнаності, креативності та самовдосконалення шляхом використання нових методик аудиторної та позааудиторної роботи. Вагома частина у засвоєнні знань надається самостійній роботі студента. Запропоновані нами методики засвоєння знань студентами-міжнародниками в позааудиторний час підібрані з врахуванням всіх особливостей міжнародної діяльності та міжнародного досвіду, дають змогу розвинути творчу сторону особистості та стануть необхідними під час майбутньої професійної діяльності.