(untitled) (НАУКОВІ ЗАПИСКИ, 2020)
У статті розглядається одна з ключових проблем освіти – потреба взаємозв’язку різних галузей знань заради істотної зміни іі якості. Автор аналізує необхідність трансформації методологічних підходів, як основних джерел формування професійних якостей, та розглядає необхідність міждисциплінарних зв’язків в динаміці педагогічних процесів. Досліджує роль даних зв’язків у формуванні функції просторового бачення, як одну з умов для створення ефективної системи освіти.