(untitled) (НАУКОВІ ЗАПИСКИ, 2021)
Статтю присвячено дослідженню методів і способів навчання іноземній мові, що сприяють розвитку іншомовної мовленнєвої компетенції студентів. У статті проаналізовано мовні стратегії та труднощі, що виникають при вивченні іноземної мови, зазначено ефективні методики, застосування яких сприяє ефективному і швидкому вивченню лексичного складу мови, авторами розглянуто корисні поради щодо вивчення іноземної мови, наведено різні методики запам’ятовування лексики.