СПРЯМОВАНІСТЬ НА ДОСЛІДНИЦЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК ВАЖЛИВИЙ ЧИННИК УСПІШНОЇ РОБОТИ МАЙБУТНІХ МАРКЕТОЛОГІВ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ - Захарченко, Ю. В. (НАУКОВІ ЗАПИСКИ, 2018)
У статті досліджено спрямованість майбутніх маркетологів на дослідницьку діяльність як педагогічна умова. Запропоновано структурування освітнього процесу на структурно-функціональні блоки, реалізація яких зумовлює досягнення кінцевої педагогічної мети – формування у майбутніх фахівцях з маркетингу компетентностей щодо роботи в умовах невизначеності. Здійснено обґрунтування педагогічних методів формування здатності застосовувати набуті теоретичні знання для розв’язання практичних завдань у сфері маркетингу. Звернута увага, що важливою складовою запропонованої стратегії є формування навчальних завдань, під час виконання яких студенти стикаються з неповною базовою інформацією. Одночасно, вони мають чітке уявлення щодо результату виконання завдання. У такому випадку відбувається процес відновлення вихідної інформації, що й відтворює процес прийняття рішення в умовах невизначеності в реальних умовах під час виконання власних професійних обов’язків.