ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА УРОКАХ КРАЇНОЗНАВСТВО США ЗА ТЕМОЮ "АМЕРИКАНСЬКА НАЦІОНАЛЬНА СЛУЖБА ОХОРОНИ ПАРКІВ" - Куліш, Л. А.; Косовцева, Л. С.; Балюк, В. А. (НАУКОВІ ЗАПИСКИ, 2019)
У статті розглянуті підходи розкриття сутності світу природи: середовища перебування людини. Формування екологічного світогляду в учнів, як поліпшити стан навколишнього середовища. Розглянуто роботу команди “USA NATIONAL PARK SERVICE”, щодо проблеми, пов’язаної з кліматичними змінами: встановлення взаємовідношення з представниками американського суспільства, які виконують свою роль в покращенні екологічного здоров’я планети, та представлені засоби, які зберігають природну енергії; аналіз відповідальності людини перед своїми нащадками та розуміння того, що людина це частина природи. Використання інноваційних комунікативних технологій навчання для підвищення професійного рівня вчителів; можливостей Інтернету для розвитку професійної компетентності; напрямків щодо їх інтегрування у навчальний процес.